Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα

Qingdao Liuyi Machinery Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Κίνα Qingdao Liuyi Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Qingdao Liuyi Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Η μηχανή είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Μου παρουσιάσατε πολλές επιτυχείς περιπτώσεις, υπό τον όρο ότι λογικές λύσεις, και στείλατε τους επαγγελματικότερους μηχανικούς για να μας βοηθήσετε. Ελπίζω να καθιερώσω μια μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή σχέση με σας. Χαιρετισμοί.

—— Simon Bleeker

Η συνεδρίαση μεταξύ μας είναι τόσο μεγάλη. Η κενή fring μηχανή σας μαζί με τη δεξαμενή φίλτρων πετρελαίου της είναι η περισσότερη προηγμένη τεχνολογία. Και όλη η υπηρεσία μεταπωλήσεών σας είναι έγκαιρη. Είστε επαγγελματική επιχείρηση για να κάνετε επιχειρήσεις εξαγωγής. Καλή τύχη σε σας. Σεβασμοί

—— Hanif Mollah

Είστε καλή και ειδικευμένη επιχείρηση για το κενό τηγάνισμα. Τα αγαθά σας είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία μετά από την άφιξη. Είναι μεγάλο να καθιερωθεί η μακροπρόθεσμη επιχειρησιακή συνεργασία με σας και την επιχείρησή σας. Ειδικός χάρι στη Grace. Σεβασμοί

—— MANOJKUMAR

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν την κενή τηγανίζοντας μηχανή για τα διαφορετικά φρούτα και λαχανικά, τα καρύδια, τα θαλασσινά, τα πουλερικά κ.λπ. Και έχουμε επίσης την κενή δεξαμενή φίλτρων πετρελαίου για να ταιριάξουμε με τη μηχανή μας, μαζί με τις μηχανές προγενέστερης επεξεργασίας.

  Η ικανότητα μηχανών μπορεί να προσαρμοστεί, οι επαγγελματικοί μηχανικοί μας θα παράσχουν την καταλληλότερη λύση στους διαφορετικούς πελάτες για να ικανοποιήσουν τις διάφορες απαιτήσεις τους. 

   

  Πρίν τηγανίζουν, τα περισσότερα από τα προϊόντα πρέπει να έχουν κάποια προγενέστερη επεξεργασία, όπως ο καθαρισμός και το ξεφλούδισμα, η κοπή, το ζεμάτισμα, η ψύξη, παγωμένα κ.λπ., οι περισσότεροι από τους στην εγχώρια αγορά πελάτες μας κάνουν επίσης τη maltose βύθιση για τα φρούτα και λαχανικά.

   

  Καλωσορίζουμε για την επίσκεψή σας στο εργοστάσιό μας, θα σας πάρουμε επίσης γύρω από το εργοστάσιο του πελάτη μας, και θα δείτε πώς η μηχανή γίνεται μας και πώς η μηχανή μας λειτουργεί έπειτα.

   

  Qingdao Liuyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

 • OEM / ODM

  Η Co. μηχανημάτων Liuyi Qingdao, ΕΠΕ έχει μια αποδοτική τεχνική ομάδα ανάπτυξης, και έχει συσσωρεύσει και έχει κυριαρχήσει μια μεγάλη έκταση της εμπειρίας στο σχέδιο, την ανάπτυξη, την παραγωγή δειγμάτων, την παραγωγή γραμμών συνελεύσεων, τη διαχείριση του προγράμματος, και τα πρότυπα ποιοτικού ελέγχου. 

   

  Μπορούμε να διαμορφώσουμε τον εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

  Ο εξοπλισμός μας είναι εξατομικεύσιμος.

  Τα εμπορικά σήματα, οι πινακίδες, κ.λπ. στον εξοπλισμό μπορούν να σχεδιαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

   

  Qingdao Liuyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

   

 • Ε & Α

  Το τεχνικό κέντρο μας αποτελείται από το τεχνικό τμήμα και το τμήμα Ε&Α, με μια ομάδα των πεπειραμένων τεχνικών elites και τους επαγγελματικούς μηχανικούς. Όχι μόνο εστιάζουμε στη βασική έρευνα, αλλά και στοχεύουμε στη τοπ προηγμένη τεχνολογία με τη μεγάλη καινοτομία και τη δημιουργική δύναμη.

   

  Qingdao Liuyi Machinery Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Qingdao Liuyi Machinery Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Grace Li

Τηλ.:: 86 15505323188

Φαξ: 86-532-83963000

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)